A FLUFF STORY

EGY POMPOMNYI KALAND

2016

A történetünk 2016-ban kezdődött, egy őszi éjszakán, amikor az álmatlanság a Pinterest irányába terelt. Egy barátunknak kisfia született és szerettem volna neki valami különlegeset készíteni. Böngészés közben láttam meg a pompomokat és aztán szépen lassan elkezdett járni az agyam, hogy mi mindent lehetne ezekből az édes pamacsokból készíteni. Így 2016 októberében elindult a Fluff.

2019

2019 tavaszáig rengeteg pompom készült, számos kreatív projektben vettünk részt, és virágboltok polcain voltunk jelen koszorúkba építve.

Ekkor  döntenem kellett, hogy a főállásomat vagy a hobbiprojekt vállalkozásomat választom, és hát bármennyire is szerettem a pomponokat, tudtam, hogy olyan feladatok várnak rám a főállásomban, amelyekre nagyon rég vágytam. Így a Fluff a korábbi formájában bezárta kapuit.

ÚJRAKEZDÉS

1 évvel és egy elég aktív lakásfelújítással később újra elkezdett dübörögni bennem a vágy a kreatív dolgok iránt, valamint az élet is úgy hozta, hogy bár más formában, de újra van egy kis időm a Fluffra.

Az elmúlt 4 évben kialakult egy kis közösség, így egy blog és insta oldal keretein belül mutatom meg azokat a kreatív ötleteket, amelyeket az elmúlt években gyűjtögettem. Annak köszönhetően, hogy elég sűrű hétköznapjaim vannak számos időhatékony módszert is kialakítom magamnak és a lakást is ebben a szellemben terveztem újra. Így biztos, hogy ilyen téma is várható.

– dia –